• .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .

Luna bucuriei și a cadourilor

Luna decembrie aduce cu sine cele mai îndrăgite sărbători din an, pe parcursul cărora ne apropiem mai mult de familie dar și de semenii noștri și încercăm să aducem zâmbetul pe chipurile celor din jur. În ciuda frigului de afară, întâmpinăm cu căldură în suflete Sfânta Naștere a Domnului și suntem mai buni, mai blânzi și mai atenți cu ceilalți. Împărțim mici bucurii care să facă aceste sărbători mai plăcute pentru toată lumea și ne dorim să aducem momente senine tuturor.
Luna decembrie este totodată pentru cei mici prilejul cu care sosesc două dintre cele mai îndrăgite personaje, Moș Nicolae și Moș Crăciun. De Moș Nicolae, echipa primăriei a vizitat copiii din școală și grădinițe făcându-le mici cadouri. Iar cu ocazia cu Moș Crăciun, Primăria a revenit cu surprize atât în data de 19 decembrie, când a vizitat grădinița de la Timișul de Jos cât și pe data de 21 când a organizat serbarea de Moș Crăciun pentru cei 165 de preșcolari înscriși la grădinițele din Predeal. Am dorit în acest fel să fim aproape de copiii și familiile lor, contribuind la înseninarea acestor Sărbători Sfinte.

 

 

..

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

.

 

proiecte.jpg
Copyright 2012. Primaria Predeal. Toate drepturile Rezervate. Inchiriere atv Predeal ; Inchirieri atv Predeal

Bvd. Mihail Săulescu nr. 127, Predeal judeţul Braşov cod: 505300. Telefon: 40-268 - 456237, 456332, 455256 Fax: 40- 268 - 455425.